Solarni povratak, šta je to?

Ekart Tol kaže da je “kako” uvek važnije od “šta”. Svako ko se ikada bavio Solarnim povratkom, kao klijent ili kao astrolog, ovo odlično razume.

Trenutak kad Sunce dođe na tačan stepen i minut gde je bilo u trenutku našeg rođenja je ono što zovemo “rođendan”. Nije slučajno što se ovaj dan svake godine slavi, to je odličan običaj i nikada ga ne treba preskočiti i reći: “Ove godine ne slavim, baš me briga, ionako … (neki glup izgovor)”.

Slavljenjem, uživanjem, ugađanjem sebi i okupljanjem ljudi koje volimo podižemo energiju dana, čime podižemo vibraciju čitave godine. Kakvi god da su planetarni položaji i aspekti na nebu u tom trenutku, oni važe za čitavu godinu i na neki način će se prikazati u vidu događaja i okolnosti. Što smo ih svesniji, to pojačavamo uticaj onih aspekata koji nam se sviđaju, a ublažavamo dejstvo negativnih za koje sumnjamo da bi nam mogli doneti neka nemila dešavanja.

Svest čoveka je čudo. Pomera planine. Dokazano.

Za taj precizan momenat kad tranzitno Sunce dođe na natalno se napravi karta Solarnog povratka, a koja opisuje narednu godinu. To je izuzetno moćno oruđe koje daje fantastične rezultate SAMO kad se uporedi sa natalnom kartom jer bi bez toga svako ko je rođen istog dana imao isti Solarni povratak, budući da je slika neba svuda sa planete Zemlje ista.

Ovde postoji nešto sjajno – od svih prediktivnih tehnika (šta znače predikcije pročitajte u prilogu Kakva je vaša sudbina?) jedino na Solarni povratak čovek ima uticaja, što znači da može da ga promeni. Ako otputuje negde na dan rođendana, menja Ascendent, odnosno način na koji doživljava ono što će se desiti. A budućnost zavisi od oka koje posmatra.

Podelite prilog sa prijateljima
No Comments

Post A Comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.