Individualne konsultacije

Kako izgleda opšte čitanje natalne karte?

Konsultacija se bazira na davanju konkretnih odgovora na tvoja pitanja („Kako da..“, „Kad da…?“, „Zašto…?“), ako ih imaš. Ako nemaš pitanja ali te zanima neka oblast života, kao na primer, ljubav ili posao, onda je to glavna tema sesije.

Odgovore pronalazim u tvojoj natalnoj karti, koja mi služi kao baza za razgovor, ali konsultacija sadrži i informacije iz nekoliko prediktivnih tehnika, koje koristim za preciziranje aktuelne teme u tom trenutku vremena. Drugim rečima, čak iako ne pitaš, pogledam koja su ti vrata otvorena u sadašnjem trenutku i na šta možeš da se usmeriš da sa lakoćom ostvariš sjajne rezultate.

Kako izgleda konsultacija Solarni povratak?

Solarni povratak je konsultacija na kojoj ćeš dobiti odgovore na pitanja koja se tiču godine pred tobom – od tvog rođendana do rođendana. Otkrićeš koja ti je tema godine, na šta treba da se usmeriš i kako da ti godina bude za pamćenje. Znaš ono kad se vratiš u nazad, pa se setiš recimo, 2016. i kažeš „To je godina kada sam prvi put… bilo je baš fenomenalno iskustvo“.

Ideja konsultacije je da svaka naredna godina bude posebna, maksimalno iskorišćena i dobra/odlična/fantastična za nešto.

Radi se jednom godišnje, najidealnije mesec, dva dana pred rođendan jer se nekada ispostavi da je bolje da rođendan provedeš na nekom drugom mestu, i tako promeniš/izbegneš pojedine teme ili smanjiš intenzitet njihovog ispoljavanja. To ne znači da treba da putuješ negde po svaku cenu, a još manje da svake godine treba da budeš na drugom kraju sveta, jer isto tako može biti najidealnije da ostaneš gde jeste. Međutim, nekad se ispostavi da će te putovanje manje koštati od nekih potencijalnih nezgodacija.

Jedino kartu Solarnog povratka možeš da „udesiš“ tako da okolnosti rade za tebe (tako što ćeš promeniti mesto boravka za svoj rođendan).

To je jedina astrološka karta koja uvažava slobodnu volju čoveka, i dokazuje da si ti sama kovač svoje sreće, ako tako odlučiš.

U kojim situacijama je idealno da postaviš pitanje sa KAD?

Kad je pred tobom neki važan događaj: venčanje, preseljenje, novi posao, projekat, kupovina stana, pokretanje biznisa, i sl. Cilj je da se u kratkom periodu koji imaš na raspolaganju (može biti u tri dana, nedelju dana, mesec dana…) nađe najbolje vreme za započinjanje toga što želiš. To je vrlo konkretno računanje, koje zahteva od mene veliku preciznost da nađem najbolji datum i vreme kad će ti sve ići s lakoćom.

Znaš da nekad uradiš sve kako treba, sve što je do tebe bude odlično, a onda se sve razvlači, ne ide, popravlja sto puta i sl. Nekad zbrzaš stvari i uopšte ne daš svojih 100% a ispadne savršeno jer ti sve nekako ide na ruku.

E to kako će biti, niz vetar ili uz vetar, sa puno sreće ili ne, zavisi od natalne karte događaja, tj. tačnog datuma i vremena kada se pokreće to tvoje nešto.

Slika na nebu treba da najviše liči na tvoj najveći potencijal iz natalnog horoskopa i da podržava sve ono što želiš da imate kao iskustva, lakoću, slobodu, lepotu, prosperitet, lepu saradnju, itd. Naravno, ne može sve da bude idealno zato što uvek postoji neka poteškoća, zato je moj posao da pronađem način kako da te poteškoće na koje u startu računamo, maksimalno neutrališemo.

Gde se odvijaju konsultacije?

Online – preko Skype-a, Zoom-a ili telefona. Samo je važno da imamo video call, kako bismo mogle da se vidimo.

Koliko traju?

Sat vremena.

Koja je cena?

120 EUR koje je moguće uplatiti u dinarima na dinarski račun ili u evrima na PayPal račun.

Da li može da se snimi?

Da, obavezno. Preporučujem da je snimiš kako bi mogla da je preslušaš više puta. Snimanje organizuješ sama (npr, Skype i Zoom imaju opciju snimanja) kako bi snimak ostao samo u tvojim rukama.

Šta možeš da očekuješ po završetku konsultacije?

Posle konsultacije ćeš u roku od 24 sata putem mejla dobiti kratak sadržaj obrađenih tema i odgovora na pitanja, koji će ti služiti kao podsetnik za dalji rad.

Možeš da očekuješ i predlog praktičnih koraka, kao i neki „domaći“ da bi se odmah dala na akciju i krenula u realizaciju svoje želje i/ili rešavanje problema.

Sve je strogo poverljivo i ni u kojom slučaju se ni najbeznačajnija informacija o tebi i tvojim temama ne ustupa trećim licima.

Zakaži individualnu konsultaciju